Registruj se

Polovni automobili Polovni automobili, auto oglasi, nova i polovna vozila

Povratak Top Gear-a

Britanski auto-moto šou „Top Gear“ se ovog vikenda vraća na male ekrane. Tako će se svetski popularna i jedna od najuspešnijih emisija sa ovom tematikom ponovo naći u programskoj šemi BBC-a.

foto: twitter 
 @CarWaffle

Voditelji šoua koji je rado gledan širom sveta će biti velika britanska radio i televizijska zvezda Kris Evans i bivša zvezda serije „Prijatelji“ Met Le Blank, kao zamena za Džeremi Klarksona koji je prošle godine otišao sa BBC-a nakon što je udario i verbalno zlostavljao producenta emisije.

Klarkson u saradnji sa dva bivša koproducenta trenutno radi novi moto šou za Amazon.  

„Završeno je dugo, predugo čekanje koje je nama izgledalo duže nego bilo kome. Ono što ćete videti u novoj sezoni su neverovatni automobili na još neverovatnijim, egzotičnim, uzbudljivim i bizarnim lokacijama“ – izjavio je Evans u sredu na predstavljanju nove sezone „Top Geara“.

Pored Evansa i Le Blanka, automobile će, između ostalih, testirati i nemački trkački as Sabine Šmic i automobilski novinar Rori Rid.

Inače, ovaj šou je tokom prethodnih godina izazvao mnoge kontroverze, pošto mu nisu bile strane uvrede upućene, između ostalih, i Argentincima, Meksikancima i vozačima kamiona.

Novi serijal „Top Gear-a“, čija prva epizoda će se emitovati u nedelju, bio je udarna vest u martu kada je Evans uputio izvinjenje jer je bio kritikovan za nepoštovanje zbog snimanja priloga u blizini Cenotaph war memorial-a u Londonu! 

izvor autonews.com 
Marie-Louise Gumuchian

 

 Komentari

comments powered by Disqus