Registruj se

Polovni automobili Polovni automobili, auto oglasi, nova i polovna vozila

Novo na sajtu Lako do kola!!

Prvu godišnjicu uspešnog rada i postojanja na domaćem web nebu portal lakodokola.com je obeležio još jednom inovacijom.

 

„Lako do kola” je, 8. oktobra ove godine, prvi među autoberzama na tržištu Srbije uveo „risponsiv“ dizajn koji omogućuje prilagođavanje sajta veličini ekrana vašeg smart telefona, tablet uređaja, lap topa i desktop računara, čime je znatno olakšao surfovanje, registraciju, pregled i pretragu na svojim stranicama.

Kompletan sadržaj sajta vam je sada dostupan i na mobilnim uređajima, pa tako možete da surfujete, pretražujete ili postavljate oglase i dok sedite u nekom kafiću, vozite se gradskim prevozom, šetate ulicom, ili sedite na klupi u nekom parku.

Uz “risponsiv“ dizajn urađen je i minimalni redizajn čime je osvežen i modernizovan izgled, kako bi neposredno korisničko okruženje bilo prijemčivije za korišćenje,ali i što lepše i prijatnije oku posetioca sajta.  


S obzirom na maksimalno usmerenje na zadovoljenje potreba svojih korsinika, a u skladu sa tendencijom sve većeg korišćenja mobilnih uređaja, orjentacija na olakšanje surfovanja na tabletima i pametnim telefonima je još jedna dodatna funkcionalnost koja sajt lakodokola.com čini jedinstvenom berzom polovnih i novih automobila na našem tržištu!

R.Martinović 
 

 Komentari

comments powered by Disqus