Registruj se

Polovni automobili Polovni automobili, auto oglasi, nova i polovna vozila

Test: Opel Insignia Country Tourer 2,0

“Opel insignija” je i dalje jedna od omiljenih limuzina ne samo u Srbiji. Za to je zaslužan njen dizajn, za koji mnogi smatraju da je jedan od najlepših “opela” ikada. Nedavno je restilizovana a mi smo, u jednom od prethodnih izdanja Auto magazina testirali limuzinu i to sa “OPC” paketom opreme, koji “insigniju” čini još atraktivnijom tako da se na prvi pogled vrlo malo razlikuje od pravog “OPC” (Opel Performance Center) modela.

Ovaj put testiramo još jednu nesvakidašnju verziju “insignije” – “kantri turer”. U odnosu na ostale “insignije sport turer” se razlikuje po svom ofroud izgledu, sa mnoštvom dodataka na karoseriji koji su tu više iz estetskih nego iz praktičnih razloga.

Branici su dizajnirani u stilu terenaca a dodati su i plastični rubovi oko točkova i na sajtnama koji bi auto trebalo da zaštite od grebanja prilikom vožnje van puteva. Ovakva “terenska insignija” je dostupna sa nekoliko različitih motora, ali i u varijantama sa standardnim pogonom na prednjim i sa pogonom na sva četiri točka koju smo mi testirali...

 

Kompletan tekst pročitajte na sajtu Auto magazina  
 Komentari

comments powered by Disqus