Registruj se

Polovni automobili Polovni automobili, auto oglasi, nova i polovna vozila

Prva vožnja: Kia Sportage 2016

Kija je u vrlo kratkom vremenskom periodu uspela da postane jedna od automobilskih kompanija koja vlada tržištem Evrope. Jedan od automobila koji je to omogućio je model "sportidž".

Ovim automobilom podigli su lestvicu mehaničke konstrukcije, dizajna, kvaliteta izrade i opremljenosti i pogodili su u potpunosti želje i potrebe kupaca Starog kontinenta, uključujući tu i Srbiju.

A onda je krajem prošle godine usledilo iznenađenje. Na Salonu automobila u Frankfurtu, samo godinu dana nakon restilizacije treće generacije, predstavljena je nova, četvrta generacija “sportidža”.

Na prvim fabričkim fotografijama delovao je čak neubedljivo pored svog prethodnika koji je bio sportski elegantan, odnosno “lep”. Ipak, prvo upoznavanje na Kijinom štandu na Salonu u Frankfurtu bitno je popravilo naše mišljenje.

Automobil je mnogo ubedljiviji i prijatniji za oko uživo. Premijera je protekla odlično i auto je privukao veliki broj posetilaca. Uostalom, u našem izveštaju iz Frankfurta možete da vidite fotografiju na kojojj dvojica profesionalaca detaljno fotografišu svaki štaf i var na automobilu. Konkurencija je očigledno bila vrlo radoznala da vidi šta im je to glavobolju Kija servirala...

Kompletan Tekst pročitajte na sajtu Auto magazina 
http://www.magazinauto.com/prva-voznja-2/

 Komentari

comments powered by Disqus