Registruj se

Polovni automobili Polovni automobili, auto oglasi, nova i polovna vozila

Najava:DDOR BG CAR SHOW 05 i Motopassion

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 05 i Međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION će se održati od 17. do 23. marta 2016. godine pod kupolama hala Beogradskog sajma.

foto: Rajko Martinović

 

Uz očekivani rekordan broj automobilskih brendova, uključujući i one najekskluzivnije iz premium segmenta - Mercedes-Benz, BMW, Audi, Citroen, Škoda, Hyundai, Honda, Ford, Suzuki, Peugeot, Volvo, FIAT, Mitsubishi, KIA, GAZ, SEAT, VW, Renault, Nissan, Dacia, GWS, Ssang Yong, Toyota, Lada, Opel, Isuzu, Land Rover, Jaguar, Infiniti i drugi - posetioci će biti počašćeni brojnim premijerama, među kojima su: evropska postpremijera novog Mercedesa E klase, Renault Megan, Renault Talisman, Ford Mustang, Opel Astra, Audi Q7 i A4, BMW X1, Mazda MX-5,Fiat Tipo, KIA Sportage, novi Toyota Prius i Toyota Mirai, potpuno novi i tehnološki verovatno najnapredniji automobil koji se ikada pojavio na Beogradskom sajmu, sa pogonom na vodonik, i drugi...

Pravo društvo za takođe premijerni Bentley.

U moto segmentu kolonu predvode Harley Davidson, BMW, Honda, Yamaha, Suzuki, Sym, Sprint te popularni brendovi Vespa, Gilera, Aprilia, Piaggio, Scarabeo, Derbi i Moto Guzzi iz Piaggio grupe, a uz najnovije modele sajamskih “povratnika” kao što su Ducati, Kawasaki i Kymco, ugođaj će za one koji vole adrenalin na dva točka biti neponovljiv.

 

S obzirom na to da je akcenat velikog dela sajamskih postavki na novim konceptima u oblasti alternativnih, hibridnih i elektro pogona, ali i bezbednosnih rešenja novih modela, što postaje jedan od ključnih faktora prilikom izbora novog vozila, posebnu atrakciju za posetioce najavljuje na svom štandu medijski sponzor Sajma automobila - kompanija SAT Media Group. Radi se o automobilu Syrma, konceptu sportskog automobila budućnosti na hibridni pogon, napravljenom u Evropskom institutu za dizajn u Torinu, i to u jednom jedinom primerku.

Kapije sajma će biti otvorene svakog dana od 10 do 20h. Pojedinačna ulaznica koštaće 300 dinara, grupna 200, grupna za đake i studente 150, a parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

Pored toga, posetioce Sajma 22. marta očekuje i Family Day kada će biti omogućena porodična poseta sajmovima automobila i motocikala po privilegovanoj ceni ulaznice za celu porodicu - 500 dinara za roditelje sa decom do 16 godina.

BG CAR SHOW će, svakako, biti najveća i najreprezentativnija ovogodišnja manifestacija u sektoru auto-moto industrije u čitavom regionu,  a interesovanje izlagača i gostiju nagoveštava izuzetan, možda čak i rekordan broj od oko 140 hiljada posetilaca.

izvor Press služba Beogradskog sajmaKomentari

comments powered by Disqus