Registruj se

Polovni automobili Polovni automobili, auto oglasi, nova i polovna vozila

Qatar - Explore the world of motion

Pod pokroviteljstvom šeika Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al Thanija, premijera i ministra unutrašnjih poslova Katara, od 27. januara do 1. februara održava se Qatar motor Show koji je, do dan pred zatvaranje, posetilo više od 25.000 ljudi. Manifestacija je otvorena zvanično 28. januara kao jedan od najiščekivanijih događaja sezone.

Foto:
Francisco Anzola

Kuriozitet je da se ulaznice za ovu manifestaciju ne plaćaju, a posetioci vrlo jednostavno mogu da se čekiraju prostom registracijom na sajtu qatarmotorshow.gov.qa.

Sa 18% više brendova nego u prethodnoj 2015. godini i u novom prostoru u centru Dohe, ovogodišnja manifestacija je najveća i najinteraktivnija do sada. Zahvaljujući nastupu i iznošenju praktičnih iskustava od strane više od 40 svetski poznatih brendova, entuzijastima je pružena prilika da da vide više od 20 regionalnih i lokalnih premijera.

Spisak izlagača je imresivan. Navešćemo da su na Qatar Motor Show prisutni: Audi, BMW, Bosch, Cadillac, Castrol, Chrysler, Continental, Dodge, Ducati, Ferrari, Ford, GMC, Harley Davidson, Infinity, Jaguar, Jeep, KTM, Land Rover, Lexus, Maserati, Maxus, Mercedes Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Performance Technology, Piaggio, Porsche, RAM, Renault, Rolls Royce, Sand X, Titanium, Toyota, Triumph, VW i Ziebart.

Potpuno nova interaktivna fanzona privlači publiku prikazivanjem programa sa kaskaderima na motociklima, Red Bull simulatorima vožnje kao i mogućnostima probne vožnje. Posetiocima je takođe omogućeno da vide nastupe gostujućih Red Bull kaskadera kao i profi Quad Racer Mohamed Abu Issa tima.

Sajam automobila u Dohi je postao jedan od najvažnijih događaja u regionu Zaliva. Premijere novih modela, ekskluzivnih i limitiranih serija i automobila rađenih po narudžbini su samo deo ekskluzive koja se može videti. Među izlagačima su i Style centri kao i dizajnerske i tjunerske kuće.

Qatar Moto Show je dobio redovan datum u kalendaru događaja u Dohi i pruža jednu od najboljih informativnih platformi na temu autoindustrije u svetskim razmerama.

Portal Lako do kola će, sa zadovoljstvom, pokušati da u toku narednih dana predstavi najznačajnije novitete viđene na ovoj manifestaciji.
 

Lako do kola team

izvori
tradefairdates.com
qatarmotorshow.gov.qa


 Komentari

comments powered by Disqus